Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бурштин

dpsu.gov.ua

Вівторок, 29 вересня 2015, 14:52

На Львівщині вилучили понад 3,5 кг бурштину

бурштин

У пункті пропуску "Шегині-Медика" митники затримали два авто з бурштином.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

29 вересня у пункті пропуску "Шегині-Медика" працівники Львівської митниці у двох автомобілях знайшли приховані від митного контролю понад 3,5 кг бурштину.

Для перетину кордону українці обрали смугу руху спрощеного митного контролю "зелений коридор", чим заявили про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження.

Як повідомили у податковій Львівщини, при здійсненні митного контролю транспортних засобів у митників виникла підозра щодо наявності в них товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Тож автомобілі було переведено зі смуги спрощеного митного контролю в місце поглибленого огляду транспортних засобів та товарів, де в салоні автомобілів митники знайшли необроблене каміння різної геометричної форми, жовто-коричневого та чорного кольору, візуально схоже на бурштин.

Також українці не надали жодних документів, що могли б підтверджувати вартість, місце придбання та походження, виявленого у нього товару, відтак товар було затримано та надіслано на експертизу для проведення його ідентифікації, визначення вартості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.