Кандидат у депутати до Львівської облради Болкун обходиться без авто

Четвер, 1 жовтня 2015, 14:20

У 2014 році помічник ректора Львівського ветеринарного університету, член "Об'єднання "Самопоміч" задекларував землю та квартиру, проте не має автомобіля.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті політичної партії "Об'єднання "Самопоміч".

Відтак, науковець та члени його сім’ї обходяться без авто. А із нерухомості Болкун володіє земельною ділянкою площею 800 кв. м та квартирою на 47,6 кв. м. Його сім’я майна не має.

У минулому році Андрій Болкун отримав 34 861,29 грн загального доходу, який склала заробітна плата. Інших задекларованих доходів у нього немає. Члени його сім’ї заробили 58 942,25 грн.

Варто додати, що Андрій Болкун з червня 2014 року працює помічником ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького по зв’язках з громадськістю та ЗМІ.

Вкладів у банках у Андрія Болкуна та його сім’ї, як і фінансових зобов’язань, немає.

Зазначимо, Андрій Болкун – автор понад 600 статей та журналістських розслідувань на теми українсько-польських відносин, проблем освіти, виборів, діяльності політичних партій та громадських організацій, боротьби з корупцією. З квітня 2004 по березень 2012 року працював у Львівській обласній раді (начальник організаційного відділу; помічник голови обласної ради; керуючий справами виконавчого апарату обласної ради; начальник управління організаційної роботи).

Нагадаємо, згідно з виборчим списком "Самопомочі" Болкун є кандидатом у депутати до Львівської обласної ради.

Мітки: Андрій Болкун, вибори 2015, декларації про доходи, Львівська обласна рада, Самопоміч