Прес-реліз,  3 жовтня 2015

Львів – твій! Що пропонує Васюник

Велику частину свого життя я прожив у Львові.

Тут вчився, почав свій трудовий шлях, тут живе моя сім'я і навчаються діти. Тому хочу, щоб наше місто було таким, в якому буде комфортно жити і працювати усім львів'янам.

У місті достатньо добре реалізували концепцію "Львів – туристичний". Але цього не достатньо, щоб забезпечити стабільний та перспективний план розвитку майже мільйонного міста. Турист приїхав і поїхав, а львів'янам тут жити, працювати та навчати своїх дітей.

Саме тому я кажу, що сьогодні є два Львова: один – напоказ, другий – для нас, для львів'ян зі всіма невирішеними проблемами. І прикривати ці кричущі проблеми Львова за красивим фасадом центральної частини міста вже не виходить.

Моя програма – це покроковий план для розвитку та вирішення нагальних питань Львова.

Кожну з болючих проблем озвучили самі львів'яни: високі та часто необґрунтовані комунальні тарифи, корупція, ганебний стан громадського транспорту, занедбані житлові райони, загроза екологічної катастрофи через не вирішення проблеми Грибовицького сміттєзвалища, каналізаційний сморід, погана схема транспортного сполучення між районами та з містами-партнерами Рудно, Брюховичі, Винники, брак місць в дитячих садках, незаконне будівництво та багато іншого.

Львів має багато перспектив розвитку. Міська влада повинна розвивати сучасне виробництво, автомобілебудування, новітні технології, науку, освіту, медицину та інші галузі. Те, що насправді може принести процвітання Львову та добробут кожному львів'янину.

Потрібно створити сприятливий економічний клімат для залучення потужних внутрішніх та зовнішніх інвестицій. Це дасть можливість створювати нові робочі місця та спонукатиме висококваліфікованих фахівців розвивати рідне місто, а не шукати заробітків за кордоном.

Тоді у нас справді будуть і європейські дороги, і новий транспорт, і доступні та якісні комунальні послуги, і гідні зарплати. Ми зможемо не лише приймати туристів – кожен із нас матиме змогу подорожувати Україною та світом!

Львів – твій. Львів – це ти і майже мільйон львів’ян. У Львові жити нам і нашим дітям. Тому ми не маємо права втрачати час та можливості для розвитку.

Думай! Львів – твій!

Ігор Васюник

Ознайомитись з програмою кандидата в мери Львова Ігоря Васюника.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.