Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Путас

Понеділок, 5 жовтня 2015, 12:07

Путас знявся з виборів і побажав львів’янам відповідального вибору

Юрій Путас

Депутат Львівської міської ради Юрій Путас зняв свою кандидатуру з виборчого списку Громадянської позиції, через нещодавній скандал з безграмотною заявою.

Про це Варіантам повідомила прес-служба політичної партії «Громадянська позиція».

«Я, Путас Юрій відкликаю свою кандидатуру з виборчого списку політичної партії «Громадянська позиція» на місцевих виборах. Враховуючи скандал, який розгорівся навколо мене, розумію, що можливо я десь в чомусь помилився, однак, ця ситуація ніяк не характеризує моїх професійних якостей.

Ніхто не зможе звинуватити мене ні у вимаганні хабарів ні в земельному чи іншому дерибані. Я чесно виконував свої депутатські обов’язки і ніколи не голосував за гроші. Вирішив багато питань для львів’ян і для міста в цілому.

Забезпечив роботою близько трьохсот наших мешканців, є відповідальним громадянином, підтримую культурний і спортивний розвиток міста.

Я вирішив припинити участь у виборах бо нездорова кампанія проти мене стала сильним ударом для моїх близьких і рідних. Свідомий також того, що моя боротьба за репутацію може нашкодити партії «Громадянська позиція» в боротьбі за майбутнє Львівщини і країни. Нова команда порядних професіоналів та патріотів повинна мати змогу доносити інформацію про свою програму а не боротись з чорним піаром.

Для мене було великою честю брати участь передвиборчій кампанії. Бажаю всім львів’янам відповідального вибору», – йдеться у заяві екс-кандидата.

Нагадаємо, Юрій Путас є власником "Галицького ринку", депутат Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.