Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

П'ятниця, 6 липня 2012, 12:08

На Львівщині навчатимуть провідників по горах

З 7 до 14 липня 2012 року у селі Довге, що знаходиться на межі Дрогобицького та Сколівського районів, проходитиме навчальний семінар-тренінг для провідників по горах – повідомив начальник головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Львівської облдержадміністрації Сергій Кисельов.

За словами Кисельова, основною метою проведення заходу є підготовка кваліфікованих та добре підготовлених спеціалістів для супроводу туристичних груп по маршрутах, що пролягають в гірській місцевості.

«Особливий акцент організатори семінару-тренінгу роблять на залученні до участі у ньому місцевих жителів, що, в свою чергу, має на меті розвиток депресивних гірських районів області, збільшення зайнятості та створення нових робочих місць, зокрема, через популяризацію туристичних атракцій, об'єктів природо-заповідного фонду та інших туристично-привабливих місць, які знаходяться в межах таких територій», - зазначив Кисельов.

Семінар відбуватиметься в рамках реалізації заходів з підвищення професійного рівня працівників туристично-рекреаційної галузі та створення безпечних умов для туристів Програми розвитку туризму та рекреації у Львівській області на 2011-2013 роки.

Загальна кількість учасників семінару становитиме 30 чоловік.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.