Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Наталя Савчин

прес-служба ГК "Галичанка"

Середа, 7 жовтня 2015, 14:45

Гандболістка "Галичанки" зіграє за збірну України

Наталя Савчин

Національна жіноча збірна України з гандболу вирушила до Сербії, де завтра, 8 жовтня, проведе перший матч відбору до чемпіонату Європи проти місцевої збірної.

Про це повідомила прес-служба ГК "Галичанка".

До складу збірної України головний тренер команди Борис Петровський викликав лише одного гравця діючих чемпіонок України львівської «Галичанки» – Наталю Савчин (на фото).

До складу головної команди країни також потрапили і колишні гравці «Галичанки» Ірина Стельмах та Тамара Смбатян. Обоє зараз виступають за польську «Олімпію». Кістяк збірної України склали гравці, що виступають у провідних європейських клубах.

Уже завтра, 8 жовтня, Україна на виїзді зіграє проти Сербії, а 11 жовтня наша команда прийме збірну Чехії в Ужгороді.

Нагадаємо, жіноча національна збірна України у відборі до Євро-2016, що відбудеться у грудні у Швеції, потрапила в одну групу з сербками, чешками та італійками. До фінальної частини змагань з другої відбірної групи вийдуть лише дві кращі команди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.