Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

П'ятниця, 6 липня 2012, 13:00

Єфремов каже, що Литвин може звільнитися сам через 15 днів

Спікер Володимир Литвин може звільнитися без рішення Верховної Ради через 15 днів після подачі заяви про відставку, згідно з нормами Трудового кодексу.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє УП.

Він нагадав, що депутати не включили питання відставки Литвина до порядку денного. "Але далі діє Трудовий кодекс. І якщо протягом 15 днів це питання не буде вирішене і людина не забере заяву, вона може бути звільнена самостійно", - сказав депутат.

"Я не знаю, скористається Володимир Михайлович цією нормою чи ні, повернемося ми до цього питання чи ні, але я дотримуюсь тієї точки зору, що ця заява емоційна", - зазначив Єфремов.

На запитання, чи досягли вони з Литвином домовленості щодо підписання законопроекту про мову, він відповів: "Ні, не досягли". "Ми вчора зустрічалися, але в нас була загальна розмова, про закон про мови ми не говорили", - уточнив Єфремов.

Зазначимо, що спікер Володимир Литвин заявляє, що його відставка напряму залежить від подальшої долі мовного закону. "Вона (відставка) напряму буде пов'язана з розвитком ситуації навколо мовного питання", - сказав Литвин.

Нагадаємо, Володимир Литвин написав заяву про відставку 4 липня після прийняття "мовного" закону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.