Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сихів

city-adm.lviv.ua

Четвер, 8 жовтня 2015, 16:57

10 жовтня на вул. Сихівській у Львові завершать ремонтні роботи

Сихів

Реконструкцію вул. Сихівської планують повністю завершити до суботи, 10 жовтня, а проспект Червоної Калини – до 24 жовтня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, до 10 жовтня обіцяють завершити роботи на вул. Сихівській, а до 24 жовтня – ремонт дорожнього покриття на просп. Червоної Калини.

Зазначимо, роботи з реконструкції дороги на вул. Сихівській розпочались 1 вересня.

За цей час тут виконано заміну водопровідних переходів, встановлено дощоприймальні колодязі та нові бордюри, а також виконано регенерацію дорожньої основи за технологією «холодний ресайклінг» на товщину 22 см. Завершуються роботи із влаштування асфальтобетонного покриття.

Станом на 8 жовтня, роботи виконано на 85%. Залишилось ще відремонтувати світлофорний об’єкт та нанести дорожню розмітку.

Замовник будівельних робіт, вартість яких складає понад 23 млн. грн., – департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, а роботи виконує ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

На час ремонту тут організовано реверсний рух транспорту.

«На вул. Сихівській максимальна товщина асфальту – 4 см. Для такої магістральної дороги така товщина є недостатньою, тому тут завжди були проблеми. Цього року вже буде зроблено якісно та надійно», – зазначив начальник управління житлового господарства Юрій Голець.

Нагадаємо, реконструкція вул. Сихівської загалом передбачала влаштування дорожнього покриття з асфальту (17251 м2), ремонт бічних проїздів (1827 м2), ремонт технічних тротуарів (1045 м2), заміну переходів водопроводу через дорогу (3 шт.), заміну дощоприймачів (20шт.) та ремонт світлофора.

Щодо просп. Червоної Калини, то роботи тут розпочалися 18 вересня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.