Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

П'ятниця, 9 жовтня 2015, 11:31

У Львові учасники АТО безкоштовно їздитимуть у трамваях

Львівелектротранс

Картка львів’янина – учасника АТО даватиме право безкоштовного проїзду в міському електротранспорті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет міськради прийняв рішення про проведення експерименту з впровадження картки львів’янина – учасника АТО.

Експеримент передбачає запровадження безоплатного проїзду у міському електротранспорті для львів’ян-учасників АТО на підставі ідентифікаційної картки львів’янина.

Окрім цього, для львів’ян – учасників АТО встановлять безоплатний проїзд у міському електротранспорті, якщо пільга щодо забезпечення проїзними квитками чи безкоштовний проїзд всіма видами комунального пасажирського транспорту загального користування не встановлені законодавством.

Зазначимо, видатки за пільговий проїзд ЛКП «Львівелектротранс» відшкодовуватимуть за рахунок держбюджету.

Нагадаємо, ще наприкігці серпня у Львові для спрощення надання пільг вирішили впровадити ідентифікаційну картку львів'янина – учасника АТО. Також було заплановано, що з вересня почне діяти "Електронна картка львів’янина", яка надаватиме доступ до 20 послуг та дозволить отримувати знижки у медичних закладах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.