Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

tribuna.pl.ua

Понеділок, 12 жовтня 2015, 14:01

У Львові опалювальний сезон розпочався у 1616 будинках

опалювальний сезон

Сьогодні «Львівтеплоенерго» подало тепло до споживачів, які були технічно готовими до опалювального сезону.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», 12 жовтня опалення отримують 99,2% споживачів підприємства.

«За два дні опалювального сезону «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу тепла до усіх споживачів, які виявилися технічно готовими. На сьогодні опалення подається до 1616 будинків. Опалення не отримують 13 споживачі, які знаходяться у нас на обслуговуванні», – заявили у «Львівтеплоенерго».

Відтак, без опалення перебувають 12 будинків на вул. Кошиця, 9; Б. Хмельницького, 273, 275; Мазепи, 4,1 4а; пр. Чорновола, 45, 49; Очаківська, 7; Чигиринська,13 через пориви у внутрібудинковій системі та один будинок на пл. Григоренка, 5, через реконструкцію котельні на вул. Гнатюка,20/22.

« За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ). Найчастіше причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити», – наголосили у «Львівтеплоенерго».

Також опалення не отримує школа по вул. Кониського, 8 та Львівська дезстанція (пл. 700 річчя Львова, 2) і Львівська облсанепідемстанція (вул. Тернопільська,19) – через ремонтні роботи у внутрішньо будинковій системі.

Нагадаємо, 9 жовтня на Львівщині офіційно стартував опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.