Прес-реліз,  14 жовтня 2015

Олег Баляш: Наш край – партія, до якої популістів не беруть

Успішний підприємець, депутат Львівської обласної ради Олег Баляш, який цієї осені змагатиметься за посаду міського голови Львова від партії "Наш край".

Його можна охарактеризувати, як талановитого менеджера-управлінця, адже усі проекти якими займається Олег Баляш просто приречені стати успішними.

Його підприємства входять в десятку найбільших платників податків Львівщини. Олег Баляш очолює підприємство "Гетьман" та є головою спостережної ради "Оксі Банку". Додамо, що це єдиний на Львівщині банк з українським капіталом.

Секретом його успіху є завзятість та напологлевість. В час кризи коли багато банків та підприємств закриваються, його продовжують процвітати, адже тільки добрий керівник може втримати свою справу та розвивати її у скрутний час.

Олега Баляша прибічник новаторства.

Він переконаний, що новітні технології є пріоритетними. Сам він зазначає, що позитивні світові практики, які він втілює в життя на своїх підприємствах дозволяють втриматись під час кризи.

Ще однією важливою складовою є команда, яка під керівництвом відмінного менеджера здатна втілити в життя успішні експерименти і привести до успіху. Основними критеріями в роботі він вважає порядність і фаховість. Саме цим він керується і в бізнесі, і в політиці, і в житті. Грати за правилами – гасло політика господарника.

Окрім того, Олег Баляш започаткував надзвичайно важливий соціальний проект.

У Львівській обласній раді він реалізував проект координації дій по допомозі волонтерських організацій бійцям в АТО. Однак Олег Баляш і тут, як і в бізнесі, вирішив пройти увесь важкий час від початку і до кінця.

Він разом із волонтерами поїхав на фронт, щоб краще збагнути потреби та визначити систему подальшої координації дій з військовими. Тепер він працює безпосередньо із командирами батальйонів. Проект дав можливість координувати роботу із забезпечення українського війська з усіма волонтерськими організацій.

Позитивний приклад і успішну підприємницьку практику він прагне реалізувати тепер для усіх львів’ян в масштабах рідного міста. За час свого депутатства Олег Баляш розробив стратегічний план Львівської області на 5 років, який дозволяє інвестору чітко побачити правила гри.

Окрім того, ще одним пріоритетним питанням для нього питання  комунальних платежів. На прикладі власних підприємств він довів, що цілком реально заключати договори і отримувати українських газ, що на 50% скорочує витрати.

Олег Баляш, будучи успішним підприємцем особисто зустрічається і працює з інвесторами, які приходять на Львівщину. Він роз’яснює їм усі нюанси, допомагає, консультує і робить все, щоб Львівщина не втратила потенційних інвесторів.

"Ми відрізняємося від популістів тим, що ми не лише критикуємо, але пропонуємо реальне вирішення проблем. Зараз я створив команду спеціалістів, які навчалися в найкращих вузах Європи і світу. Ця команда готова розвивати будь-яке підприємство і будь-яку справу зробити успішною", – каже Олег Баляш.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.