Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Прес-реліз,   Четвер, 15 жовтня 2015, 14:24

Молодь Львова підтримує Васюника

Ігор Васюник

Молодіжні громадські організації міста звернулися до львів'ян з проханням підтримати Ігоря Васюника на посаду міського голови Львова.

Про це йдеться у зверненні молодіжних громадських організацій Львова.

ГО "Львівський молодіжний клуб", МГО "Ідеї молоді", ГО "МО" Текстура", ЛМГО "Молодь за зміни" та ГО "Відкрий Українське" підтримали кандидатуру Ігоря Васюника на посаду міського голови Львова, позаяк у його програмі чітко представлена візія майбутнього міста.

Як наголосили у ГО, третина мешканців міста – це молодь, проте більшість з них не бачать перспективи особистого розвитку у місті: відсутність умов для професійної самореалізації, великий розрив між здобутою освітою та реаліями ринку праці та інше. Про своє житло молодим людям залишається лише мріяти, відтак багато талановитої молоді змушені виїжджати за кордон у пошуках майбутнього.

"Слід розуміти, що місто, з якого втікає молодь, – приречене: молодь повинна бути тут для реалізації своїх прагнень та з користю для рідного міста. І міська влада зобов’язана створити для цього усі умови! Більше того – молодь повинна бути долучена до процесу формування програми молодіжного розвитку міста.

На сьогоднішній день міська влада  створює лише "примарні умови" для цього. Наш Львів – це місто людей, які вибирають дорогу відновлення промислового потенціалу із залученням іноземних інвестиції. Львів, у якому міська влада забезпечує прозорі умови розвитку та є прикладом справжньої боротьби із корупцією. Місто, де молодь де-факто є рушійною силою прогресу та розвитку", – стверджують представники молодіжних ГО.

Вони наголошують, що у сьогоднішньої міської влади було достатньо часу і можливостей, щоб подбати про місто та його мешканців. Натомість вони дбали про "дерибан" міської землі, "кришування" незаконних забудов, розкіш ресторанів та нічних клубів і потоки грошей для себе та родини.

"Як молодь, хочемо заявити, що на цих місцевих виборах підтримуватимемо тільки тих, хто дійсно зможе повернути Львів його мешканцям та буде дбати про них. Чітка візія майбутнього нашого міста представлена у програмі кандидата на посаду міського голови Васюника Ігоря Васильовича. Це комфортне та чисте місто з самоврядним ефективним господарство, з відсутньою корупцією та бюрократією, це   місто, у яке інвестують та у якому виробляють,  місто, де здобувають європейську освіту, зрештою це те місто, у якому думають та піклуються про його мешканців – це Наш Львів.  Молодь хоче жити та розвиватися саме у такому місті", – зазначають представники молодіжних ГО Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.