Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Четвер, 15 жовтня 2015, 17:38

Васюник викликає Садового на дебати

Ігор Васюник

Ігор Васюник готовий вийти на політичні дебати виключно з чинним мером Львова Андрієм Садовим.

Про це повідомив народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Львова Ігор Васюник на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я готовий вийти на справжні політичні дебати, але виключно з чинним мером Львова Андрієм Садовим. Він є моїм головним опонентом. Основна концепція моєї програми – зробити так, щоб у нас не було "Два Львова", що стало наслідком керування мера Садового та його "дорогої родини", – заявив Васюник.

Він наголосив, що у Андрія Садового планує запитати про те, чому "Львів зараз впав на економічне дно (покриття всіх обов’язкових видатків – це не означає розвиток)"; чому всі великі інвестори "як вогню бояться кабінетів Ратуші, а місцеві підприємці та виробники без "долі/відкату" чи 35% від свого бізнесу взагалі не можуть працювати у Львові"; чому комунальне майно та земля продаються чи орендуються за безцінь тощо.

"Саме це я хочу прямо запитати чинного мера на дебатах, і так само готовий відповісти на його запитання. Гадаю, Андрій Іванович не відмовить, адже він і так "лідирує у всіх соцопитуваннях підконтрольної йому "Фами", – зазначив Ігор Васюник.

За словами Васюника, йому немає про що дебатувати з Русланом Кошулинським, Оксаною Юринець, Володимиром Гірняком та Дмитром Добродомовим.

Нагадаємо, Львівська територіальна виборча комісія зареєструвала одинадцять претендентів на посаду мера Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.