Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто

ukranews.com

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 10:56

Мешканця Львівщини спіймали на незаконному ввезенні авто в Україну

авто

Львівські правоохоронці перекрили канал ввезення на територію України нерозмитнених автомобілів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, злочинну схему фальсифікації офіційних документів організував 45-річний чоловік. Він проставляв у закордонних паспортах клієнтів -українців фіктивні печатки одного з іноземних консульств про те, що вони перебувають на консульському обліку. Це давало можливість «клієнтам» зловмисника протягом року безперешкодно користуватися ввезеним автотранспортом.

Як стверджують у львівській міліції, організатора викрили під час одержання ним від львів’янина 3,7 тисяч доларів за перевезення нерозмитненого авто Мереседес-Бенц А класу.

Також під час санкціонованого обшуку працівники міліції вилучили у зловмисника закордонні паспорти українців, шість печаток іноземних фірм, а також технічні паспорти таномерні знаки автомобілів, зареєстрованих у різних країнах Євросоюзу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.190 (шахрайство) КК України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.