Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 12:47

Синютка захищатиме дисертацію

Олег Синютка

16 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка захищатиме дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук.

На сайті ДУ Інститут регіональних досліджень ім. М. І. Долішнього  НАН України було опубліковано оголошення про захисти дисертаційних робіт, серед яких згадується і голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Відтак, Олег Синютка, для того, щоб стати кандидатом економічних наук, захищатиме дисертаційну роботу "Розвиток метрополійних функцій великого міста".

У своїй роботі Синютка, на прикладі Львова, досліджує вплив метрополійного центру на соціально-економічний розвиток адміністративних районів Львівської області. Його офіційний опонент, професор кафедри менеджменту і адміністрування Харківського національного університету міського господарства ім. О. Бекетова Карлова О.А. вважає, що робота відзначається науковою новизною та має практичне значення.

Зазначимо, у 1993 році закінчив Прикарпатський університет імені Василя Стефаника, спеціальність: історія і методика виховної роботи, а у 1995 у тожу ж ВНЗ навчався на спеціальності: економіка і управління в соціально-культурній сфері.

Нагадаємо, 31 липня Олег Синютка очолив Львівську територіальну організацію Блок Петра Порошенка "Солідарність" та є першим номером у списках партії до Львівської обласної ради.

Дохід голови Львівської ОДА в 2014 році, коли він ще працював на посаді першого заступника мера Львова, склав 165 150 грн., а членів його сім’ї – 97593 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.