Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

поліція

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 14:35

Понад три тисячі українців хочуть працювати в кіберполіції

поліція

Набір в киберполіцію України побив рекорд по швидкості подачі заявок: на конкурс в киберполіцію надійшло понад 3,3 тис. заявок.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відтак, якзаявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, протягом доби після офіційного старту набору співробітників удепартамент кіберполіції надійшло понад 3,3 тис. заявок.

"Конкурс в киберполіцію б'є всі рекорди. Сьогодні на 09:00 год – 2582 заявки на інспекторів і 798 на спецагентів", – зазначив Арсен Аваков.

Зазначимо, що основним завданням нової кіберполіції буде боротьба зі злочинами у сфері використання платіжних систем, електронної комерції, інтелектуальної власності та інформаційної безпеки.

Нагадаємо, 12 жовтня Аваков анонсував створення кіберполіції. Заробітна плата спеціальних агентів на стартовому етапі складе 25-30 тисяч гривень, всі інші співробітники будуть отримувати від 6 тисяч гривень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.