Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

mykolaj.com.ua

П'ятниця, 6 липня 2012, 16:54

Вперше у рамках Форуму видавців відбудеться фестиваль літературних фестивалів «Контекст»

На 19. Форумі видавців у Львові вперше відбуватиметься фестиваль «Контекст», який орієнтований на представників літературного середовища України. Він об'єднає фестивалі/проекти/заходи, що повністю присвячені літературі або мають яскраво виражену літературну складову.

Під час фестивалю учасники представлять свої заходи, за участі організаторів та письменників. Освітня частина фестивалю включає воркшопи, дискусії, тренінги, лекції для літературних менеджерів від організаторів українських, польських, чеських, австрійських, російських і американських літературних подій.

Серед тренерів фестивалю – знаний австрійський письменник Мартін Поллак, програмний директор Краківського бюро фестивалів Урсула Хвальба (Польща), головний редактор видавництва «Vetrne Mlyny» Луціє Регорікова (Чехія), співзасновник ГО «Культурна ініціатива» Данііл Файзов (Росія), продюсер музично-поетичного фестивалю «Співаючі поети» Славомір Бахура (Словаччина) та багато інших.

Першим результатом п'яти днів воркшопів, дискусій, обговорень та інтеракцій буде створення першого в Україні Довідника літературних подій, що фактично стане путівником знаковими літературними та літературно-мистецькими заходами країни.

Окрім того, у довіднику будуть надруковані 15 есе відомих українських письменників – постійних учасників та організаторів багатьох знаних літературних акцій.

Зацікавленні в участі фестивалю ще до 15 липня 2012 року мають шанс зголоситися. Деталі реєстрації – на сайті Форуму.

джерело: bookforum.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.