Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

евакуатор

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 19 жовтня 2015, 17:46

У Львові авто евакуюватиме виключно нова поліція

евакуатор

Відтепер рішення щодо евакуації транспортного засобу приймає патрульна поліція.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів начальник управління муніципальної дружини Львівської міськради Юрій Діль, відтепер рішення щодо евакуації транспортного засобу приймає виключно патрульна поліція.

«Ані мешканці Львова, ані Муніципальна дружина не вправі приймати рішення щодо евакуації транспортного засобу. Приймає рішення виключно патрульно-постова служба. Якщо автомобіль перешкоджає комунальному транспорту, перешкоджає трамваям чи тролейбусам, то викликається патрульна служба і вони приймають рішення, що транспортний засіб має бути тимчасово затриманий, бо немає водія, виписуються відповідні документи і автомобіль переміщається на спецмайданчик»,  – зазначив Юрій Діль.

Відтак, рішенням виконавчого комітету Львівської міськради від 9 жовтня цього року з балансу ЛКП «Львівелектротранс» на баланс ЛКП «Муніципальна дружина», яка співпрацює з патрульною поліцією, було передано 4 автомобілі-евакуатори.

«В Кодексі України про адміністративні правопорушення у статті 265-2 чітко вказано, за якої умови ми маємо право евакуювати авто – у разі створення небезпеки дорожньому руху або суттєвого перешкоджання дорожнього руху», – наголосив командир 2 батальйону Патрульної поліції Львова Олексій Зіборов.

Зазначимо, спецмайданчик державного підприємства МВС України «Львів-Інформ-Ресурс», де зберігаються тимчасово переміщені автомобілі, розташований на вул.Конюшинній, 13.

Як заявив директор державного підприємства МВС України «Львів-Інформ-Ресурси» Євген Візний, спецмайданчик розрахований на 157 автомобілів.автомобілі, припарковані з порушенням не тільки у центральній частині міста, а  й у всіх районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.