Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Жовква

atlas.lviv.ua

Вівторок, 20 жовтня 2015, 13:35

У Жовкві незаконно реставрували пам'ятку архітектури

Жовква

ДАБІ оштрафувала замовника й проектанта за порушення під час реставрації пам’ятки архітектури в Жовкві.

Про це повідомила прес-служба Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Відтак, департамент Держархбудінспекції у Львівській області оштрафував замовника та проектанта реставраційних робіт у Жовкві на площі Вічева, 3 за самочинні будроботи та порушення під час розробки проектної документації.

Держархбудінспекція повідомила, що під час позапланової перевірки було виявлено, що реставраційні роботи на фасадах та всередині приміщень пам’ятки архітектури національного значення відбуваються без дозволу на їх виконання та без отримання ліцензії на виконання зазначених будробіт.

Також проектна документація розроблена з порушенням вимог законодавства, містобудівної документації, вихідних даних для проектування, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Наразі інспекція надала приписи про зупинення виконання будівельних робіт, оштрафувала замовника на 23,8 тис. грн., а проектну організацію – на 124 тис. грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.