Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

vorobus.com

Субота, 7 липня 2012, 09:16

Трансферний квиток на проїзд у львівських маршрутках де-факто скасовано

Заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус повідомив, що влада Львова так скорегувала маршрути автобусів, що потреба у трансферному квитку відпала, до того ж його обслуговування є збитковим для АТП-1, отож де-факто трансферні квитки на автобуси у Львові остаточно скасовані. Про це пише газета «Високий замок».  

 

“Скасування трансферного квитка - це питання господарської діяльності АТП-1. Вони проаналізували свою роботу і дійшли висновку, що це недоцільно. Паперове обслуговування квитка - це доволі накладно. Щодня треба друкувати окрему партію квитків до обіду і окрему - після обіду. Це все кошти і облік. Усі ці недоліки мало би компенсувати впровадження електронного квитка (наразі на електронний квиток не дають згоди депутати міської ради). Трансферний квиток не був головною “фішкою” транспортної стратегії. Від пасажирів був шквал звернень і вимог скорегувати нові маршрути. Ми працювали у цьому напрямі, і зараз уже скореговані маршрути забезпечують доступ майже до усіх районів міста і без пересадок, тобто без трансферного квитка. Наприклад, маємо чудовий 46-й маршрут, який їде зі Сихова аж у район вулиці Миколайчука, і ще багато таких маршрутів. Мабуть, зараз ця проблема відпала...”, - розповів Андрій Білоус.

Нагадаємо, раніше влада Львова заявляла, що трансферні квитки скасовуються тимчасово, через проведення Євро-2012, закриття проїзду по пр..Свободи  і монтаж фан-зони.

Трансферні квитки були впроваджені у Львові у січні 2012 в рамках запровадження нової транспортної схеми. Вони давали можливість мешканцям по одному квитку проїхати по двом маршрутам, один з яких був радіальним. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.