Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Галасюк

Прес-реліз,   Вівторок, 20 жовтня 2015, 17:53

В Україні буде створено експортно-кредитне агентство, – Галасюк

Віктор Галасюк

Віктор Галасюк вважає, що для того, аби відновити сьогодні економічне зростання країни, потрібно забезпечити нормальне кредитування.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка.

Якщо не можна зробити цього одразу у масштабах усієї країни, то маємо робити це за зразком інших держав – в окремих секторах економіки, давати кошти на потреби саме виробничих підприємств, заявив кандидат на посаду міського голови Львова від Радикальної партії Олега Ляшка, голова парламентського комітету промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк.

«Саме тому фракція Радикальної партії розробила та внесла у парламент законопроект 2142а про експортно-кредитне агентство, завданням якого є здешевлення кредитування для нових виробничих підприємств – підприємств, що експортують продукцію за кордон. Створення цього агентства та залучення міжнародної фінансової допомоги на його діяльність дозволять кредитувати українські виробничі підприємства під 10% річних і навіть дешевше», – розповів Віктор Галасюк.

Він зазначив, що спочатку це не буде надто масштабно, не йдеться про десятки мільярдів гривень, але сотні мільйонів і мільярди гривень це агентство зможе отримати і передати реальному малому бізнесу, щоб підтримати його діяльність, виробництво, зберегти робочі місця.

«На місці вирішення цих проблем може вирішуватись в режимі консультацій, пояснення, інформації, збору проблематики, але, безумовно, це є питання законодавчого рівня, тому фракція Радикальної партії в парламенті послідовно займається цією темою і ми її не полишимо. Треба захистити людей і відновити виробництво. Відновивши кредитування, ми збережемо виробництво, робочі місця, допоможемо підприємцям вийти на закордонні ринки та тим самим наповнимо бюджет України», – наголосив Галасюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.