Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Прес-реліз,   Середа, 21 жовтня 2015, 13:15

Народний Рух підтримав Васюника

Ігор Васюник

Міська організація Народного Руху України та кандидат на посаду міського голови Ігор Васюник об'єднують зусилля для розвитку Львова.

Львівська міська організація Народного Руху України вирішила підтримати на виборах кандидата на посаду міського голови Львова Ігоря Васюника.

"Його програма розвитку міста багато в чому перекликається з програмою Народного Руху. Це стосується зокрема відновлення місцевого виробництва, створення нових робочих місць, подолання корупції в місті, вирішення проблем Грибовицького сміттєзвалища і смороду в місті, припинення незаконних забудов у парках та центрі міста та вирішення багатьох інших проблем. Ігор Васюник також є єдиним кандидатом, який близький до Народного Руху ідеологічно. Йдеться зокрема про його відстоювання української мови. Нам близькі тези його програми про підтримку української культури, книговидання, виховання дітей в українських традиціях" – зазначив голова Львівської міської організації Народного Руху України Ігор Мартинюк.

Ігор Васюник переконаний, що така команда однодумців переможе і буде гідно представляти інтереси львів’ян у міській та обласній радах.

"Народний Рух України – партія з багатою історією і перспективою на майбутнє, яка уже 26 років не зраджує принципам національної демократії. Сьогодні я бачу в Народному Русі не лише традиції, а й потужну команду сотників Майдану, військових, волонтерів, освітян, медиків, діячів культури, які є відомими та авторитетними в місті людьми завдяки своїм справам. Як кандидат на посаду міського голови я щиро вдячний, що мене підтримала команда Народного Руху України. Об'єднавши зусилля, ми будемо ще ефективніше працювати для розвитку міста та блага львів'ян. Першим нашим кроком буде об’єднання зусиль щодо відновлення та розвитку промислового потенціалу Львова, підтримки місцевих виробників і створення нових робочих місць. Ми дамо новий, якісний поштовх розвитку міста в сфері освіти, медицини, культури та впровадження сучасних технологій" – наголосив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.