Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Баляш

Середа, 21 жовтня 2015, 13:31

Баляш співпрацюватиме з коаліцією «Прозорі ради»

Олег Баляш

Олег Баляш підписав меморандум про співпрацю між політичною партією «Наш край» та коаліцією «Прозорі ради».

Про це повідомила прес-служба Львівської організації політичної партії «Наш край».

Всеукраїнська коаліція «Прозорі ради» була створена влітку 2015 року і наразі включає організації з 18 регіонів України. Коаліція була створена для моніторингу органів місцевої влади на предмет впровадження нових антикорупційних норм.

Перед виборами коаліція «Прозорі ради» запропонувала місцевим осередкам популярних політичних партій підписати меморандум про наміри впровадити усі необхідні норми антикорупційного законодавства у міських та обласних радах України.

До жовтня члени коаліції провели аналіз 56 органів місцевої влади на відповідність їх документів 21 антикорупційній нормі, які були передбачені нещодавно прийнятими законами, та надали рекомендації для цих органів влади.

Зазначимо, Олег Баляш – лідер списку до Львівської міської ради від політичної партії «Наш край» та кандидат на посаду міського голови Львова.

Баляш очолює міську організацію партії "Наш край". Він приєднався до політичної партії на початку вересня.

Нагадаємо, Львівська міська партійна організація політичної партії «Наш край» сформувала список кандидатів у депутати до Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.