Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 22 жовтня 2015, 13:29

У Яворівському районі – численні порушення виборчої кампанії

Посадовці Яворівської РВК та РДА порушують виборче законодавство з мовчазної згоди політичних партій та громадських організацій.

Про це повідомила заступник голови Української Народної Партії Ольга Давид у спільноті Львівська політика на Фейсбуці.

"Вчора ми подали повідомлення про кримінальне правопорушення вчинені посадовими особами Яворівської РВК та Яворівської РДА. До УНП приєднався представник Волі Юрко Кенцало. Сьогодні несу такі ж скарги в Львівську ОВК і в СБУ області", – зазначила Ольга Давид.

За її словами, всі налаштовані будь-якою ціною провести ці вибори, все, що поза межами закону – це фальш і махінації.

"Ця виборча кампанія, принаймні в Яворівському районі, найбрудніша не через чорний піар, а через те, що процес підготовки до цієї кампанії, формування виборчих дільниць, робота Яворівської районної виборчої комісії просякнута абсолютним нехлюйством, неповагою до виборців, до людей, які мають працювати в ДВК, і абсолютною безконтрольністю як з боку громадських організацій так і з боку партій, які є учасниками процесу", – наголосила Ольга Давид.

Давид вважає, що все робиться для того, щоб відволікти кандидатів від агітаційної кампанії.

"Свідомо порушується закон, щоб партії витрачали шалені гроші на адвокатів, суди, сварки, тільки не інформували виборців, тільки б виборці не знали за кого голосувати", – додала Ольга Давид.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.