Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

Понеділок, 9 липня 2012, 10:18

До ВНЗ абітурієнти подали 400 тисяч заяв

За даними департаменту вищої освіти МОНмолодьспорту, станом на сьогодні, 9 липня, у вступній кампанії-2012 вже взяли участь 179025 осіб, які подали 395283 заяви для участі у конкурсному відборі.

«Майже кожна шоста заява надійшла від вступників в електронному вигляді. Наразі 31239 осіб дистанційно відправили до вищих навчальних закладів 67662 заяви. Це свідчить про те, що система електронної подачі заяв працює, технічні неточності, які виникали у перші дні вступної кампанії, вже враховано, а вступники окрім традиційного способу подачі документів користуються і електронним», - розповів заступник директора департаменту вищої освіти МОНмолодьспорту Микола Фоменко.

Серед найактивніших вступників – мешканці Києва, Дніпропетровської, Донецької, Харківської та Одеської областей. Більш пасивними є вступники Чернівецької, Закарпатської, Миколаївської та Кіровоградської областей.

Найпопулярнішими вищими навчальними закладами залишаються – Київський національний університет імені Тараса Шевченка (15567 заяв), Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» (14016), Національний авіаційний університет (12689), Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (8295) та Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна (8160).

Нагадаємо, в Україні триває вступна кампанія, яка розпочалася 2 липня.

Джерело: Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.