Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Понеділок, 26 жовтня 2015, 10:49

Під час спорудження Арени Львів зникли 27 млн грн

Арена Львів

Директора підприємства, яке займалося спорудженням стадіону до Євро 2012 у Львові, підозрюють у розкраданні державних коштів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівщини підозрює директора філії Державного підприємства «Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи» у Львівській області у розкраданні коштів.

Було встановлено, що через неналежне виконання службових обов’язків, посадовець затвердив позитивний комплексний висновок державної експертизи по проекту «Будівництва стадіону по вулиці Стрийській – Кільцевій дорозі в м. Львові», який споруджувався в рамках проведення чемпіонату Євро 2012 у Львові.

Як наслідок, проектній організації переховано понад 27 млн грн, відтак бюджету Львова завдано збитків в особливо великих розмірах.

Проте вручити письмове повідомлення про підозру посадовцю не вдалося, через те, що він перебуває у лікарні. Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.