Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

Вівторок, 27 жовтня 2015, 11:15

У Золочеві лідирує Самопоміч

вибори 2015

Опрацьовано 98% бюлетенів: до Золочівської районної ради проходять п'ять партій, лідирує "Об'єднання "Самопоміч".

Про це повідомляє Золочів.нет.

Станом на 18. 00 год 26 жовтня Золочівська районна виборча комісія опрацювала 98% бюлетенів: 104 протоколи дільничних виборчих комісій з виборів депутатів обласної ради по територіальних виборчих округах 47, 48, 49, а також протоколи 33 територіальних виборчих комісій щодо виборів депутатів Золочівської районної ради.

За попередніми підрахунками, в районну раду проходять "Об'єднання "Самопоміч", Блок Петра Порошенка, Укроп, ВО "Батьківщина", ВО "Свобода".

Щодо міської ради, то подолали 5% бар’єр і мають, згідно з виборчою квотою, мандати:" Об'єднання "Самопоміч" – 6, Громадянська позиція – 2, ВО "Свобода" – 4, Укроп – 3, ВО "Батьківщина" – 2, Радикальна Партія Олега Ляшка – 2, Народний Контроль – 2, Блок Петра Порошенка – 3 та Патріот – 2.

За попередніми даними, на виборах у Золочеві перемогу здобув чинний мер міста Ігор Гриньків.

Нагадаємо, у Львівській області проголосувало близько 56% виборців, найбільше у Стрийському районі – 70%. У Львові явка виборців у Львові склала 48,37%.

Також за попередніми підрахунками, у Дублянах переміг Василь Попович, у Жовкві – Петро Вихопень, а у Рава-Руській – Микола Зінько.

Мером Винник стане Володимир Квурт, у Кам'янка-Бузьку лідирує чинний мер Олег Омелян, мером Дрогобича став Тарас Кучма з Народного контролю, на виборах мера у Бориславі перемагає в.о. міського голови, секретар міськради Ігор Яворський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.