Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Вівторок, 27 жовтня 2015, 14:49

На Львівщині працевлаштовали майже сотню бійців АТО

учасники АТО

З початку року у області було працевлаштовано 99 демобілізованих військовослужбовців – учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив директор обласного центру зайнятості Василь Барилюк, послугами фахівців Львівського обласного центру зайнятості скористалися 846 демобілізованих військовослужбовців, які брали участь у проведенні АТО на Сході України. 

"Демобілізовані учасники АТО, які звернулися у центр зайнятості, отримали необхідну допомогу. Значна частина з них проходить професійне навчання та отримує профорієнтаційні послуги. Деякі демобілізовані започатковують власний бізнес. Таких у області налічується 52 особи. Ще 99 демобілізованих військовослужбовців уже працевлаштовано", – наголосив Барилюк.

За його словами, значна робота обласного центру зайнятості проводиться з внутрішньо переміщеними особами, які звертаються за допомогою у працевлаштуванні.

"Цього року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано майже 30% громадян, які отримали довідку про взяття на облік як таких що переміщуються з тимчасово окупованої території чи районів проведення АТО. Власну справу започаткували 34 особи", – зазначив Василь Барилюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.