Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Понеділок, 9 липня 2012, 13:40

27- 29 липня у музеях Львова проводитимуться нічні екскурсії

Із 27 по 29 липня львівські екскурсоводи проводитимуть нічні екскурсії для гостей та мешканців міста у межах акції «Ніч у Львові». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Загалом заплановані близько 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, галереях та на вулицях міста.

У п’ятницю, 27 липня, усі заходи програми «Ніч у Львові» будуть безкоштовними. На вихідні, 28 та 29 липня, буде встановлена індивідуальна символічна ціна від кожного учасника проекту.

У межах акції львів’яни та гості міста зможуть побачити нічний Львів з вежі Ратуші. А також пройти двома новими нічними екскурсійними маршрутами «Львів за бабці Австрії», «Львів – місто кохання» та проїхатись новим маршрутом «Чудо-бусу».

Акція «Ніч у Львові» проводиться двічі на рік у липні та листопаді. Як повідомляють у відділі промоції міста Львівської міськради, найбільшу кількість відвідувачів збирає театралізоване вогняне дійство, реконструкція середньовічних боїв та майстер-клас із середньовічних танців, окрім того, популярними є театралізовані нічні екскурсії у Палаці Бандінеллі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.