Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Четвер, 29 жовтня 2015, 13:54

У другому етапі Кубку України «Кажани» зіграють з «Локомотивом»

ВК «Барком-Кажани»

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» діхнався про своїх суперників у другому етапі КубкуУкраїни з волейболу.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

 

За повідомленням сайту Федерації волейболу України, за підсумками першого раунду визначилися вісім команд, які продовжать боротьбу за національний Кубок.

На другому етапі ці колективи розділяться на дві групи. До групи «Б-1» потрапили переможці підгруп «А-1» та «А-4», а також команди, що посіли другі місця у підгрупах «А-2» та «А-3».

До групи «Б-2» відповідно потрапили переможці підгруп «А-2» та «А-3», а також команди, які фінішували другими у підгрупах «А-1» та «А-4».

Отже, у підсумку квартети мають такий вигляд: група «Б-1»: «Локомотив», «Барком-Кажани», «Хімпром-СумДУ», «Локомотив-ХГВУФК», а група «Б-2»: «Новатор», «Дніпро», «Буревісник-ШВСМ», «Вінниця».

Нагадаємо, що матчі II етапу Кубку України відбудуться з 27 до 29 листопада. Міста проведення будуть визначені незабаром. Фінальний раунд запланований на 26-27 грудня 2015 року. До вирішальної стадії
потраплять по два кращі колективи із кожної групи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.