Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літак

en.wikipedia.org

Четвер, 29 жовтня 2015, 17:10

Україна може повністю заборонити транзитні перельоти авіакомпаніям РФ

літак

Міністерство інфраструктури розгляне питання повної заборони транзитних перельотів для російських авіакомпаній над територією України. 

Про це повідомляє Економічна Правда.

"Ми будемо розглядати це питання обов'язково. Зараз існує проблема заборони для українських авіакомпаній перельотів над територією Російської Федерації. Відповідно, будуть заходи з українського боку", - зазначив заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян.

Також він додав, що Кабінет міністрів стежить за ситуацією з транзитними перельотами російських авіакомпаній над територією України.

Нагадаємо, що у серпні 2014 року Росія заборонила транзитний проліт для українських авіакомпаній через свій повітряний простір.
У свою чергу Державна авіаційна служба України з 14 серпня запровадила для російських авіакомпаній "Трансаеро" і "Аерофлот-російські авіалінії", які виконують польоти з Росії до Болгарії, Ізраїлю, Туреччини, Єгипту і Греції через повітряний простір України, спеціальний режим виконання транзитних польотів через територію України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.