Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

http://buksport.cv.ua

Понеділок, 9 липня 2012, 15:35

Найкращі дитячо-юнацькі спортивні школи Львівської області отримають спортивний інвентар

У рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський куточок» найкращі дитячо-юнацькі спортивні школи області отримають спортивний інвентар (м'ячі: футбольні, волейбольні, баскетбольні та комплекти для гри у бадмінтон) від відділення НОК України у Львівській області, повідомля є управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Спортивний інвентар передадуть найкращим дитячо-юнацьким спортивним школам Львівської області під час проведення Всеукраїнських акцій НОК України та державних свят: олімпійська естафета «Передай вогонь перемоги» (13 липня); урочиста церемонія підняття прапорів з нагоди проведення ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні (27 липня); День незалежності України (24 серпня); «Олімпійське літо» (червень-серпень); «Олімпійський урок» та День фізичної культури та спорту (8 вересня); «Олімпійський тиждень» (8-15 вересня).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.