Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літній майданчик

Вівторок, 3 листопада 2015, 09:30

За літній майданчик у Львові – штраф 1700 грн

літній майданчик

Усі відкриті літні майданчики Львова мають бути демонтовані 1 листопада.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Згідно з ухвалою Львівської міської ради «Про затвердження Порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у м. Львові біля об’єктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності», усі відкриті літні майданчики повинні бути демонтовані 1 листопада 2015 року, у зв’язку із закінченням сезону.

Не прибрані після 1 листопада майданчики підпадатимуть під штрафні санкції у розмірі від 850 до 1700 грн та підлягатимуть примусовому демонтажу, який здійснюватиметься районними адміністраціями Львова та передбачатиме відшкодування власниками коштів, витрачених на ці роботи.

«З метою виявлення та усунення порушень, інженери КП «Адміністративно-технічне управління» уже розпочали обстеження. У разі встановлення фактів функціонування ВЛМ, суб’єктам господарювання будуть скеровуватися вимоги демонтувати майданчики власними силами. У випадку невиконання вимог, складатимуться адміністративні протоколи, із подальшим поінформуванням районних адміністрацій», –зазначила начальник відділу благоустрою Марина Кустова.

Нагадаємо, сезон відкритих літніх майданчиків розпочався у квітні, станом на червень у місті виявили 88 літніх майданчиків без документів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.