Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛК АТП № 1

Середа, 4 листопада 2015, 17:21

Чиновники львівського АТП № 1 присвоїли кошти, виділені до Євро-2012

ЛК АТП № 1

Посадовці АТП № 1 та ТОВ «Львівські автобусні заводи» замінили нові автобуси старими, а виділені кошти присвоїли.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, рішенням Сихівського районного суду Львова було частково задоволено позов прокуратури про стягнення з чотирьох посадовців Львівського комунального автотранспортного підприємства № 1 та службовця ТОВ «Львівські автобусні заводи» більше 64 тис грн.

Зокрема, як наголошують у прокуратурі, йдеться про закупівлю ЛК АТП № 1 транспортних засобів за кошти, виділені зі спеціального фонду держбюджету на оновлення парку автобусів в містах, де проводилися матчі чемпіонату Європи з футболу – 2012.

Посадовці ЛК АТП № 1 прийняли, згідно з актами прийому-передачі, від ТОВ «Львівські автобусні заводи» 11 автобусів, які не відповідали технічному стану, зазначеному у договорі. А начальник відділу реалізації «Львівських автобусних заводів» у документації вказав неправдиві відомості щодо оснащення цих автобусів.

У результаті посадовці обікрали державу на 64 тис грн, а суд постановив посадовцям лише відшкодувати усі вкрадені кошти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.