Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pedpresa.com

Понеділок, 9 липня 2012, 18:28

У Львові дітям продовжують незаконно продавати тютюн і алкоголь

У магазинах та кіосках Львова неповнолітнім продають алкоголь та тютюнові вироби у будь-який час доби. Такий недогляд правоохоронних органів виявила Львівська прокуратура під час перевірок. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

 

Цього року міліціонери склали за такі порушення 33 адміністративні протоколи (ст.156 КУпАП) на підприємців. Відповідно до чинного законодавства, такі незаконні дії повинні каратися позбавленням ліцензії та штрафом понад 6 тис. грн.   Однак правоохоронці жодних відповідних заходів не вжили.

Працівники міліції не скеровували у органи контролю матеріали на позбавлення ліцензії суб’єктів господарювання, які продавали алкоголь та тютюн після 22 години та неповнолітнім.

З огляду на таку ситуацію, прокуратура Львова подала начальникові ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області прохання про притягнення винних до відповідальності.    

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.