Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

закордонний паспорт

tsn.ua

П'ятниця, 6 листопада 2015, 14:49

Закордонні паспорти оформлятимуть й у Червонограді

закордонний паспорт

На Львівщині побільшало місць, де можна виготовити закордонний паспорт.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Відтепер у Червонограді можна здати документи для виготовлення закордонного паспорта. Із 10 листопада у Червоноградському відділенні міграційної служби прийматимуть документи для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

"Автоматизоване робоче місце для надання такої послуги встановлено і пройшло тестове випробування. Мешканцям шахтарського міста, де проживає 68 тисяч населення, не доведеться більше їздити за закордонним паспортом у Сокальську міграційну службу. Саме туди, зазвичай, звертались червоноградці. Це був територіально найближчий міграційний підрозділ, де можна було отримати таку послугу", – повідомляють у міграційній службі.

Зазначимо, у Львові є вісім місць, куди можна здати документи на виготовлення закордонного паспорта, а у області – 15: Броди, Червоноград, Дрогобич, Стрий, Жидачів, Золочів, Камянка-Бузька, Мостиська, Миколаїв, Пустомити, Радехів, Самбір, Сокаль, Старий Самбір, Яворів.

У Самбірському відділенні міграційної служби можна здати документи для виготовлення закордонного паспорта з 6 жовтня.

Нагадаємо, у Львівській міграційній службі розповіли, що робити у разі втрати закордонного поспорта. Також з 1 квітня закордонний паспорт можна оформити від народження, відтак дані про дітей не вводяться.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.