Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

П'ятниця, 6 листопада 2015, 18:00

На Львівщині завершують ремонт трьох місцевих доріг

ремонт доріг

У Стрийському та Жидачівському районах завершується ремонт траси Стрий-Журавне та прилеглих доріг.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначили у департаменті розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА, підрядники вже відновили асфальт найгірших ділянок траси Стрий-Журавне.

Зокрема, на Стрийщині підрядна організація ПП "Механіка К" завершила поточний ремонт дороги поблизу села Слобітка (км 0+000-км 3+663), сіл Верчани та Підгірці (км 3+745-км 6+970). На цих відтинках виконані роботи з фрезування покриття, влаштування вирівнюючого шару, а також верхнього шару асфальту товщиною 5см.

Капітально відремонтовано й трасу біля с. Верчани (км 3+663 – км 3+745), між с. Підгірці та с. Олексичі (км 6+970 – км 7+163). Тут підрядник вже поклав верхній шар гарячого асфальтобетону.

На території Жидачівського району підрядник ТОВ "Автомагістраль-Південь" завершив поточний середній ремонт на ділянках поблизу сіл Нове Село та Облазниця (км 17+057 – км 23+000). Виконані роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону, а також верхнього шару покриття товщиною 5см протяжністю 0,7 км.

Нагадаємо, цього року з бюджету Львівщини на дороги витратять понад 170 млн грн замість 136 млн грн.

Зазначимо, Служба автомобільних доріг у Львівській області провела процедури державних закупівель на дороги загального користування місцевого значення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.