Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

конкурс проектів

Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради

Понеділок, 9 листопада 2015, 10:55

Конкурс соціально-культурних проектів Львівської міської ради зазнає суттєвих змін

конкурс проектів

Управління "Секретаріат ради" та Інститут міста в рамках проекту "Громади в дії" розпочали роботу з новою редакціэю Програми конкурсу соціально-культурних проектів.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Зі слів начальника відділу громадського партнерства Ореста Файфурки, пропонується спростити форми подачі проектів на конкурс, зафіксувати період подачі заяв, а також запровадити можливість отримання відшкодування витрат за адміністрування проекту.

«Раніше для участі в конкурсіапліканти подавали паперовий пакет документів у двох екземплярах, включно зі статутом, копіями свідоцтв та довідок та багатьма іншими документами. Ми хочемо запровадити практику, коли громадські організації зможуть подавати свої документи в електронній формі як звернення через сайт Львівської міської ради. Це може суттєво зекономити час і ресурси, а також сприятиме ефективній співпраці ГО із міською радою», – вважає посадовець.

Основою для напрацьованих змін стало електронне опитування громадських організацій – учасників конкурсу, проведене відділом громадського партнерства управління «Секретаріат ради», а також попередній досвід проведення конкурсу.

«Відділ громадського партнерства напрацював базову версію Положення. Ми запрошуємо громадські організації та активістів подавати свої зауваження та пропозиції до 16 листопада на ел.адресу 539lmr@gmail.com»- зазначив Орест Файфурка.

11 листопада 2015 року о 17.00 у великій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться публічне обговорення проекту Програми надання фінансової підтримки громадським організаціям на реалізацію соціально-культурних проектів.

Запрошуємо ознайомитись та подавати пропозиції або зауваження.

Довідка:
Конкурс соціально-культурних проектів у Львівській міській раді проводиться з 2007 року. Кожного року кілька десятків громадських організацій отримують від міста фінансову підтримку на реалізацію соціально-культурних проектів на конкурсній основі за напрямками: культура, соціальний захист, розвиток громадянського суспільства, робота з молоддю, туризм. За період 2007-2015 рр. на конкурс було подано 1120 проектних пропозицій, із них підтримано 375, тобто приблизно кожен третій проект.

Проект «Громади в дії» реалізовується Інститутом міста за фінансування Програми ЄС «NeighbourhoodCivilSocietyFacility 2012 and Non-State ActorsandLocalAuthoritiesinDevelopment(NSA&LA) 2012 and 2013». Проект спрямований на активізацію локальних громад міста, співпрацю з громадськими активістами, а також налагодження ефективного діалогу мешканців з місцевою владою через залучення у процес планування та прийняття рішень. Партнери проекту: ГО «Центр дослідження місцевого самоврядування», Український Католицький Університет, Секретаріат Львівської міської ради та ГО «LegalService».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.