Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Моршин

edward-tour.com

Понеділок, 9 листопада 2015, 13:29

У Моршині працівникам санаторію заборгували понад 1 млн грн

Моршин

Прокуратура розслідує кримінальне провадження за фактом грубого порушення посадовими особами ТзОВ “Моршинський санаторій “Пролісок” для дітей з батьками”.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Стрийської міжрайонної прокуратури Львівської області розпочато та на цей час розслідується кримінальне провадження за фактом грубого порушення посадовими особами ТзОВ “Моршинський санаторій “Пролісок” для дітей з батьками” законодавства про працю, зокрема, невиплати заробітної плати підлеглим на загальну суму 1,1 млн грн.

Зазначимо, що загалом упродовж поточного року міжрайонною прокуратурою з метою поновлення конституційних прав працівників вказаного підприємства на отримання зарплатні вживались також заходи представницького характеру. Так, судом задоволено 55 заяв, пред’явлених прокурором у порядку наказного провадження про стягнення на користь останніх заборгованих коштів у загальній сумі майже 300 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.