Молоді мами з малюками не можуть виїхати з Рясного через зняття з маршруту №6А великих автобусів – депутат Олег Баран

Вівторок, 10 липня 2012, 12:28

Зняття великих автобусів із  маршруту №6А, який  сполучає Рясне із  центром Львова, стало проблемою для молодих мам із малюками, які мешкають у Рясному. Їх фактично «відрізали» від світу. Адже великі автобуси, котрі донедавна курсували на цьому напрямку,  єдині вміщали дитячі візочки. Про це заявляє депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів Олег Баран.

 

Зі скаргою до депутата Барана звернулися самі мами –жительки району Рясне. - повідомляє прес-служба ЛМО Партії регіонів.  

«Справа в тому, що тепер мамам із візочками просто немає чим виїхати з району. І не лише на прогулянку з малюками, а й до лікарні. Власне авто є не у всіх, кошти на таксі теж має не кожен. Зрозуміло, що жінки обурені.  Вони взагалі переконані, що великогабаритні автобуси з цього маршруту зняли на більш прибуткові напрямки», - наголосив Олег Баран.

Тим часом, як повідомляли в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради, малі автобуси на маршрут №6А  запустили, перш за все, через зменшення у літній період пасажиропотоку. «Звісно, що пасажирів влітку менше, але ж чомусь із інших маршрутів великі автобуси не знімають. І зміни торкнулися лише цього напрямку. Хоча найбільше обурює не це, а те, що про звичайних львів’ян знову забули. Як завжди, на перше місце поставили прибутки. А не інтереси  мам із малюками у дитячих візочках, які стали фактично невиїзними з району», - додав Олег Баран.

Нагадаємо. рішення про курсування на маршруті №6А автобусів малої пасажиромісткості в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради прийняли на початку липня. Через зменшення пасажиропотоку на радіальному маршруті. Натомість повернути великі автобуси там пообіцяли з кінця серпня.

Мітки: