Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Четвер, 12 листопада 2015, 13:37

Львівські «Кажани 2» зіграють у вищій лізі

ВК «Барком-Кажани»

Друга команда львівських «Кажанів» готується до старту нового чемпіонату України у вищій лізі.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Окрім львів’ян, у групі А зіграють «Родничок-Колос» (Новоселиця, Чернівецька область), хмельницький «Новатор» та чернігівський «Буревісник-ШВСМ-2».

Перший з’їзний тур чемпіонату відбудеться у туристичному комплексі «Сонячна Долина», що поблизу Чернівців. Кожна з команд у період з 19 до 22 листопада проведе по три матчі, зігравши повноцінне першого

коло. Другий тур запланований на кінець грудня у Чернігові, третій – на початку січня у Хмельницькому, а четвертий – наприкінці лютого у Львові.

За підсумками чотирьох з’їзних турів дві кращі команди з групи А поміряються силами з двома кращими командами з групи Б. Чемпіона вищої ліги визначать за підсумками двох турів, господарями яких будуть
команди, що посіли перші місця за підсумками регулярного чемпіонату у своїх групах.

За словами головного тренера «Барком-Кажани-2» Владислава Лазарчука, команда наразі тренується двічі на день.

«За тиждень кожен з гравців отримує приблизно по 10 тренувань. Чимало наших гравців тренуються з основною командою «Кажанів». Дуже б хотілося б, аби вони там закріпилися. Це переважно наші старші хлопці, оскільки склад «Кажанів-2» переважно складається з хлопців 16-17 років», – наголосив Владислав Лазарчук.

Нагадаємо, «Барком-Кажани» перемогли всіх своїх суперників та вийшла у другий тур Кубку України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.