Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Зозуля

Четвер, 12 листопада 2015, 17:40

Зозуля вважає, що проблискові маячки знижують кількість крадіжок

Юрій Зозуля

Начальник Патрульної служби Львова Юрій Зозуля розповів, що найбільш проблемні питання Львова – це крадіжки та порушення ПДР.

Про це стало відомо сьогодні, 11 листопада, під час брифінгу начальника Патрульної служби Львова Юрія Зозулі.

"Щотижня на гарячу лінію 102 надходить близько 4 тисячі повідомлень про порушення. Найбільш проблемні питання – це крадіжки та порушення ПДР. Кількість злочинів ПДР залишається на такому ж рівні. Кількість крадіжок, якщо рахувати від початку роботи патрульної служби, знизилась з 21 виклику до 5. Загальна кількість крадіжок впала на 76%, що є результатом увімкнених маячків та кількості патрульних на вулицях. Показники порушень, пов’язаних з бійками і хуліганством теж впали на 50%", – повідомив Юрій Зозуля.

Також начальник Патрульної служби Львова зазначив, що патрульна служба вноситиме пропозиції щодо зміни організації дорожнього руху у місті.

Юрій Зозуля розповів, що від початку роботи Патрульної служби Львова було звільнено десять її співробітників: четверо патрульних заснули під час патрулювання, п'ятеро вчинили бійку у львівському нічному клубі, ще один також був звільнений за вчинення бійки. Начальник поліції також зазначив, що деякі зі звільнених оскаржують у суді своє звільнення.

Головний патрульний міста також повідомив, що весною буде реалізовано проект з впровадження патрулювання велосипедами та мотоциклами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.