Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

transkarpatia.net

Вівторок, 10 липня 2012, 13:28

Понад 3000 рослин снодійного маку для пиріжків виростили дві мешканки Кам’янко-Бузького району

Працівники органів внутрішніх справ Львівщини у ході операції «Мак-2012» виявили 3300 рослин снодійного маку у двох мешканок Кам’янко-Бузького району, які вирощували його для «пиріжків». Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

 

Загалом у ході  операції від початку року вже виявили понад 70 випадків незаконного вирощування снодійного маку та конопель та порушили 5 кримінальних справ.

Тільки упродовж 9 липня правоохоронці виявили 10 незаконних посівів на присадибних ділянках мешканок області. На даний момент міліціонери вилучили близько 7 500 рослин снодійного маку та скерували їх на дослідження в НДЕКЦ при ГУ МВС. Відповідно до  висновків експерта, прийматиметься рішення про притягнення винних до відповідальності – адміністративної чи кримінальної.

Цього разу посіви снодійного маку та коноплі виявили у Кам’янко-Бузькому районі, Мостиському, Перемишлянському, Яворівському, Сокальському, Пустомитівському та Старосамбірському.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.