Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт Львів

П'ятниця, 13 листопада 2015, 17:37

З Китаю до Львова можуть відкрити прямий авіарейс

аеропорт Львів

У Львівській ОДА обговорили можливість спрощення візового режиму між Україною та Китаєм та запровадження прямого авіарейсу між країнами.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 13 листопада під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з Надзвичайним і Повноважним Послом КНР в Україні Чжаном Сіюнем, було запропоновано відкрити авіарейс, а також спростити візовий режим.

"Спрощення візового режиму може стати значним поштовхом для  налагодження тіснішої співпраці між Львівщиною та КНР. Як відомо, наш регіон славиться лікувально-оздоровчими та гірськолижними  курортами,  50 відсотків пам’ятків  архітектури, які внесені до списку ЮНЕСКО, розташовані на території Львівської області. Тому для окремих категорій громадян слід розглянути навіть можливість отримання віз безпосередньо на летовищі", – зазначив Олег Синютка.

За словами посла, Китай зацікавлений у встановленні економічних та культурних зв’язків зі Львовом та областю.

"Потенціал та перспективи Львівщини великі. Ми готові ознайомитися з тими пропозиціями, які представить керівництво області щодо залучення китайського бізнесу до відкриття своїх підприємств та розгортання виробництва", – підкреслив Чжан Сіюнь.

Також йшлося про залучення китайських кредитних коштів для модернізації та реконструкції інфраструктурних проектів, зокрема з будівництва доріг  у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.