Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

transkarpatia.net

Вівторок, 10 липня 2012, 15:12

Гінка заперечив, що «УДАР» підкуповував виборців квасом

Голова ЛОО ПП «УДАР Віталія Кличка» та депутат Львівської міської ради Ярослав Гінка спростував інформацію про те, що партія підкуповувала виборців квасом. Про це він заявив сьогодні, 10 липня, на прес-конференції, відповідаючи на закид представниці руху «ЧЕСНО».

 

На сьогоднішній прес-конференції, під час якої був оголошений список кандидатів у народні депутати від «УДАРУ» в одномандатних виборчих округах, представниця руху «ЧЕСНО» попросила лідера львівського осередку партії пояснити ситуацію, що склалася в містечку Гусятин на Тернопільщині. За її словами, там на День міста активісти партії роздавали місцевим мешканцям безкоштовний квас.

Гінка факт підкупу заперечив : «Можливо, на вулиці було спекотно, і людей просто пригостили прохолоджу вальним напоєм», - сказав він.

«В бюджет виборчого штабу роздача безкоштовного квасу не входить», - пожартував керівник Львівського обласного передвиборчого штабу партії «УДАР» Петро Адамик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.