Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

роздрібна торгівля

infolight.org.ua

Вівторок, 17 листопада 2015, 18:06

На Львівщині на 12,7% зменшилася роздрібна торгівля

роздрібна торгівля

Оборот роздрібної торгівлі на Львівщині у січні-жовтні цього року становив 46,3 млрд грн, що на 12,7% менше, ніж у минулому році.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Відтак, у структурі обороту роздрібної торгівлі 51% становив оборот торгової мережі підприємств, 21,6% – оборот фізичних осіб-підприємців, що мають мережу поза ринками, а частка продажу товарів на ринках становила 27,4%.

Обсяг роздрібного товарообороту підприємств, що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі, був меншим, ніж у січні-жовтні 2014 року на 9,9% і становив 23,7 млрд.грн.

У жовтні обсяг роздрібного товарообороту підприємств, що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі, зменшився, порівняно з відповідним періодом 2014 року, на 13,9%, а порівняно з вереснем цього року збільшився на 18,1%.

Упродовж січня-жовтня 2015 року середньомісячний обсяг продажу споживчих товарів у роздрібній торгівлі області з розрахунку на одну особу становив 1826 грн., а у січні-жовтні минулого року – 1426 грн.

Нагадаємо, оборот роздрібної торгівлі на Львівщині у січні-вересні цього року становив 40,9 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.