Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

комунальні послуги

vikka.ua

Середа, 18 листопада 2015, 13:25

Понад 87 тис львів'ян отримують субсидію

комунальні послуги

За призначенням житлової субсидії до відділів управління соціального захисту Львівської міськради звернулось понад 89 тис. мешканців.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 17 листопада за призначенням житлової субсидії вже звернулось понад 89 тис. мешканців. З них субсидію призначено понад 87 тис. сімей, у тому числі понад 33 тис. – сім'ї, які звернулись із заявами на призначення субсидії вперше.

Нагадаємо, для отримання субсидії потрібно подати заяву про призначення субсидії і декларацію про доходи осіб, які можна надіслати поштою. Також не потрібно вказувати розмір доходу та відсутні штрафи за неправильне оформлення документів.

При оформленні субсидії зняті обмеження щодо майнового стану (окрім витрат, зокрема, на придбання житла, дорого вартісних товарів тощо на суму понад 50 тисяч гривень), щодо наявності у складі домогосподарства осіб працездатного віку, які не працюють, не навчаються і не перебувають на обліку як безробітні, щодо здачі в найм житлового приміщення, наявності у володінні членів сім’ї кількох транспортних засобів.

Зазначимо, середній розмір призначеної субсидії у жовтні становив 202 гривні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.