Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

частини до зброї

lv.sfs.gov.ua

Середа, 18 листопада 2015, 13:42

На Львівщині у поштових посилках знайшли деталі до зброї

частини до зброї

У пункті пропуску Львівщини митники у поштових відправленнях знайшли арсенал зброї.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Вчора, 17 листопада, працівники одного з митних постів Львівської митниці ДФС у поштових відправлення знайшли частини до зброї.

Загалом у чотирьох відправленнях було виявлено 10 запчастини та частин до бойових пістолетів. Відправниками були громадяни, які, згідно з деклараціями, живуть у США, а отримувачі – українці, мешканці Закарпатської області.  В усіх випадках відправники декларували особисті речі, в яких і були приховані запчастини та частини до бойових пістолетів.

Наразі митники повідомили правоохоронців, які розслідуватимуть цей випадок.

Нагадаємо, з 17 листопада у пунктах пропуску області посилили митний контроль. Як зазначили у податковій, контроль запроваджують через "ймовірність терористичної загрози миру і стабільності в Україні, з метою захисту митних інтересів та підтримання митної безпеки держави".

Зазначимо, 13 листопада, приблизно о 21:30 год, у столиці Франції Парижі сталося практично одночасно шість терактів, внаслідок яких загинули понад 150 осіб, близько 200 отримали поранення, 80 з яких знаходяться в тяжкому стані. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.