Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Четвер, 19 листопада 2015, 12:51

Львівську обласну раду очолив Ганущин

Олександр Ганущин

Депутати обрали головою Львівської облради VII скликання Олександра Ганущина, який пройшов у раду від Блоку Петра Порошенка.

Про це повідомив кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Відтак, проголосували 67 депутатів, з них кандидатуру Олександра Ганущина, радника нардепа Ярослава Дубневича на громадських засадах та головного консультанта по зв’язках із органами місцевого самоврядування та державної влади адвокатського об’єднання "Матвіїв і партнери", підтримали 60 львівських обранців, п'ятеро проголосували проти, один депутат утримався, а ще один бюлетень для голосування визнали недійсним.

Наразі Олександр Ганущин склав присягу. Тепер депутати повинні обрати першого заступника та заступників, постійні комісії, а також затвердити розмір заробітної плати голові обласної ради.

Зокрема, Ганущин запропонував на посаду першого заступника обласної ради шеф-редактора "ТРК Люкс"Парасковію Дворянин від "Об'єднання "Самопоміч", а також заступником обрати директора ТзОВ "Юридично – інвестиційної компанії "Правосвіт" Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Нагадаємо, сьогодні під час сесії депутати утворили 7 фракцій.

Зазначимо, до Львівської обласної ради проходять 9 політичний партій: Блок Петра Порошенка "Солідарність", ВО "Свобода", "Об'єднання "Самопоміч", ВО "Батьківщина", Громадянська позиція, Народний Рух України, Укроп, Радикальна партія Ляшка, Народний контроль: перелік депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.