Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

svit24.net

Вівторок, 10 липня 2012, 17:16

Евакуатори у Львові працюють законно - Садовий

Рішення виконавчого комітету Львівської міської ради про повернення на вулиці Львова евакуаторів пройшло випробування всіма службами, тому евакуатори працюють законно. На цьому сьогодні на брифінгу наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Рішення повністю відповідає всім нормам чинного законодавства, запевнив Садовий.

«Ми наше рішення давали на експертизу в прокуратуру, вона це активно вивчала, ми вносили відповідні зміни, тому евакуатори у нашому місті працюють стовідсотково законно», - наголосив Андрій Садовий.

Міський голова Львова додав, що Україна є єдиною країною у світі, де є суперечності стосовно евакуації машин. Коли люди паркують машини на колії, де рухається електротранспорт, на хідниках, там, де має бути прибирання, чищення, то ці машини будуть забиратись на законних підставах. А штрафи за неправильне паркування накладає не місто, а державтоінспекція.

Андрій Садовий також зазначив, що двох евакуаторів, які на даний час працюють у Львові, замало, оскільки вони не справляються з порушниками. Потрібно щонайменше 20 евакуаторів для роботи на вулицях міста.

Нагадаємо, що рішення про повернення евакуаторів на вулиці Львова було прийняте 1 червня цього року на засіданні виконкому Львівської міськради.

В додатку до рішення йшлося про те, що евакуатори переміщуватимуть автомобілі у разі, коли ті створюватимуть надзвичайні ситуації на вулицях міста, утруднюватимуть рух автотранспорту, знаходитимуться над люком, при аварійних ситуаціях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.